Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

J-Lo on the Acropolis




Jennifer Lopez photographed on the Acropolis (September 2008)

(more information and photographs HERE)



******


On a relevant note, it seems J. Lopez and husband M. Anthony are interested in the ancient past in more ways than one: they own a small collection of antiquities. 


Information found in Dorothy King's PhDiva blog post HERE

Paul Barford has written an extremely interesting post on the subject in his blog HERE.

5 σχόλια:

Α, μπα? είπε...

αυτοί οι δυο τώρα αγόρασαν σπίτι σε πολύ "ανεβασμένη" gated community του Los Angeles και προσπαθούν να γίνουν αποδεκτοί και από την αριστοκρατία. "Έχω και αρχαία, έρχεστε για ένα τσάι?"

Α, μπα? είπε...

Από τα λίγα που κατάλαβα από το ταξίδι μου είναι ότι οι αμερικάνοι -τουλάχιστον αυτοί που έχουν πρόσβαση σε κάποιου είδους γνώση- σέβονται την Παλιά Ευρώπη χίλιες φορές περισσότερο από την δικιά τους πρόσφατη ιστορία, τόσο έντονο είναι αυτό το φαινόμενο, που η παράφραση φτάνει και στους λαϊκότερους όπως είναι η JLo και ο Απέθαντος άντρας της. Όχι ότι διαφέρουν και πολύ από τους "ευρωπαίους" επίδοξους "αριστοκράτες" (τα εισαγωγικά πάνε σύννεφο)

Ιφιμέδεια είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Α, μπα? είπε...

Α μα τότε τον παντρεύτηκε για το μυαλό του!

Vassiliki Pliatsika είπε...

@Α,μπα?

Αυτό που λες συνάδει με το περίεργο κατ'εμέ γεγονός ότι συλλέγουν ελληνικές αρχαιότητες (σύμφωνα με το άρθρο του Barford) και όχι όπως θα περίμενε κανείς αρχαιότητες από την Κεντρική Αμερική. Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον ότι και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να γίνουν μέτοχοι του δυτικού τρόπου ζωής και επιπλέον ότι αυτός (δυστυχώς) εκφράζεται με την κατοχή αρχαιοτήτων;